|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
| |
| Андрей Евгеньевич |
|
Начинающий
|
Добавлено: Чт Окт 02, 2008 4:47 pm Заголовок сообщения: Заперечення до позову |
| |
| Пишу заперечення до позову. Підкажіть, будь-ласка, наступне: якщо не відома адреса свідка, чи можна вказати його робочу адресу? Або як в такому випадку написати, щоб свідка викликали до суду? Скиньте, будь-ласка, приклади хлпотання про виклик свідка, єксперта, спеціаліста. Дякую. |
|
| Вернуться к началу |
|
| Игорь Панин |
|
ЮриcтЪ
|
Добавлено: Пн Окт 13, 2008 5:18 pm Заголовок сообщения: |
| |
згідно ЦПК в заяві про виклик свідка зазначаються його місце проживання або місце работи, одже є можливим вказати лише назву організації де він працює і її адресу
Ну і саме клопотання:
До Октябрського районного суду м.Полтави
36002, м. Полтава, вул.Навроцького, 5
В...... Максима Юрійовича,
адреса: 36000, м. Полтава, вул.......
тел. .....
ЗАЯВА
про виклик свідків
У зв’язку з розглядом моєї позовної заяви до Територіальної громади м.Полтава та Колективного підприємства Полтавське бюро технічної інвентаризації „Інвентаризатор” про визнання за мною права власності на нерухоме майно, керуючись ст.57, 60, 63, 131, 136 ЦПК України, з метою доказування обставин, на які я посилаюся в своїй позовній заяві, прошу викликати в судове засідання і допитати в якості свідків наступних осіб:
1) Панін Ігор Олександрович, адреса: м.Полтава, вул...........
Дана особа може підтвердити, що я добросовісно заволодів гаражем мого покійного дідуся і до даного часу продовжую відкрито безперервно володіти цим гаражем вже на протязі 10 років і семи місяців.
„_____” ______________ 2007р.
Позивач |
|
| Вернуться к началу |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |