|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
| |
| Анюта |
|
Начинающий
|
Добавлено: Пт Янв 25, 2008 6:33 pm Заголовок сообщения: Рента, квартира взята по договору ренты. |
| |
| Здравствуйте, может быть кто-то сталкивался с похожим вопросом. Я взяла квартиру в ренту, мои получатели ренты сломали водопроводный кран и требуют с меня 1000 за его починку( якобы приходили сантехники, естественно без кассы(. Конечно по договору ренты я должна следить за технич. состоянием квартиры, но в соответствии с занимаемой площадью. Т. е если я там не живу и не пользуюсь их сантехникой - я только половину должна заплатить??? |
|
| Вернуться к началу |
|
| Сухоруких Д.В |
|
ЗнающийЪ
|
Добавлено: Чт Янв 31, 2008 10:57 am Заголовок сообщения: |
| |
Стаття 776. Ремонт речі, переданої у найм
1. Поточний ремонт речі, переданої у найм, провадиться наймачем за його рахунок, якщо інше не встановлено договором або законом.
2. Капітальний ремонт речі, переданої у найм, провадиться наймодавцем за його рахунок, якщо інше не встановлено договором або законом.
Капітальний ремонт провадиться у строк, встановлений договором. Якщо строк не встановлений договором або ремонт викликаний невідкладною потребою, капітальний ремонт має бути проведений у розумний строк.
3. Якщо наймодавець не провів капітального ремонту речі, що перешкоджає її використанню відповідно до призначення та умов договору, наймач має право:
1) відремонтувати річ, зарахувавши вартість ремонту в рахунок плати за користування річчю, або вимагати відшкодування вартості ремонту;
2) вимагати розірвання договору та відшкодування збитків. |
|
| Вернуться к началу |
|
| Сухоруких Д.В |
|
ЗнающийЪ
|
Добавлено: Чт Янв 31, 2008 11:08 am Заголовок сообщения: |
| |
| Але Наймач не відповідає за погіршення речі, якщо це сталося внаслідок нормального її зношення або упущень наймодавця. |
|
| Вернуться к началу |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |